Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke Chinese keuken en de Indische keuken o.a. Tie pan gerechten. Onze Tie pan gerechten zijn specialiteiten van onze chef koks. Op elke Tie pan gerecht wordt de gerecht met de saus als Ti pan geserveerd. Door de hitte van de Ti pan wordt de saus als het ware versmolten in de ingrediënten, wat een spectaculaire stoomeffect oplevert. Dit maakt de Ti pan gerechten zo kenmerkend en lekker!
Buffet op iedere zondag
Shang Hai heeft nu elke zondag vanaf 17:00 uur een lopend buffet.
Inclusief frisdrank, bier en wijn.
NU € 24,50 p.p. Kinderen van 4 t/m 11 € 13,50 p.p.
VAN MAANDAG T/M ZATERDAG VANAF 15 PERSONEN
Voorgerechten Buffet:
Tomatensoep
Chinese kleine loempia’s,
Kerrie Ko’s
Mini snacks
Orientaals Warm Buffet: (Chinees en Indisch keuken)
Babi Pangang
Speenvarken of Cha Siau (wisselt per 2 weken)
Kip – Varkenshaas – Garnalen – Vis
Foe Yong Hai
Vegetarische Tjap Tjoy
Saté
Rendang(Indisch rundvlees met kerriesaus)
Kip in zoetzure saus
Koe Loe Yuk met zoetzure saus
Vruchtenbuffet – bestaat uit diverse speciale (chinese) vruchten.